Steunactie Ronde van Oost-Vlaanderen

Van 14 tot en met 18 augustus 2024 gaat de elfde Ronde van Oost-Vlaanderen voor beloften door. We zijn vijf dagen te gast over de hele provincie: Ursel, Haasdonk, Merelbeke, Pollare en Maarkedal zijn achtereenvolgens onze gastheren.

Omdat “koken” geld kost (en veel in dit geval) probeert de overkoepelende organisatie wat geld in het laatje te krijgen door elk van u een uniek aanbod te doen. Aan de prijs van 25 euro per fles of 130 euro per karton van zes bieden we aan alle gegadigden een prima champagne aan van het Franse huis Jean Aubry et Fils uit de streek van Reims. Het is een “brut” met een selectie van de druivensoorten Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay. We hebben die rechtstreeks vanuit Frankrijk ingevoerd, zonder tussenpersonen en kunnen u daardoor deze uitstekende champagne aanbieden aan een prijs die lager ligt dan wat er hier in de winkel moet voor betaald worden. Wie vorige jaren reeds met de kwaliteit mocht kennis maken, zal ook dit jaar niet op de bestellinglijst willen ontbreken.

Bijkomende troef: onze champagne is voorzien van ons eigen etiket en capsule, waarvan hieronder de afbeeldingen te zien zijn.

We hopen dat u ons initiatief genegen bent en dat u uw bestelling plaatst bij Urbain Vandenabeele via een telefoontje naar 0484 22 40 06. Een eenvoudig mailtje sturen kan ook naar het mailadres urbainvandenabeele@skynet.be of andre.maerschalck@telenet.be  Nog een mogelijkheid is om contact op te nemen met één van onze andere bestuursleden: Hedwige Maerschalck, Sam Stroobandt, Marnix Taghon, Cecile Cornelis, Helmut Verberckmoes, Tim Coene, Pascal Dysserinck, Severine Clauwaert of Fredy Tanghe.

De champagne is ondertussen bij ons, bestellen kan nu reeds en de levering gebeurt volgens uw wens na afspraak. Het overeenkomstig bedrag kan net vóór levering overgeschreven worden via  BE24 3900 9579 5538 op naam van RONDE VAN OOST-VLAANDEREN met vermelding “bestelling champagne”.

Alvast dank voor uw belangstelling, we zien graag uw bestelling tegemoet. Wacht er niet te lang mee, de hoeveelheid is beperkt!

Met vriendelijke groet, 

RVOV vzw

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *